Wildcard-erbjudande i Pro Superbike

Förmånligt att köra wildcard i Pro Superbike

Det återstår fyra deltävlingar av årets Pro Superbike-mästerskap som går ihop med STCC. Nästa race körs på Falkenbergs Motorbana om en månad och här kommer ett erbjudande till förare som vill ta steget och prova på Pro Superbike.
Att köra VM är en utopi för många förare, men Pro Superbike SM är det tuffaste man kan köra i norden och dessutom ett mål som är genomförbart! Foto: igelhammar.se

Det återstår fyra tävlingshelger för Pro Superbike 2011. Falkenbergs Motorbana 1-2 juli, Karlskoga Motorstadion 12-13 augusti, Ring Knutstorp 9-10 september och final på Mantorp Park 23-24 september.

Fyra banor tillfrågades och två var intresserade av att ställa upp med rabatterade priser; Falkenbergs Motorbana och Ring Knutstorp. Karlskoga Motorstadion och Mantorp Park ville inte haka på tåget.

Att köra en Pro Superbike-säsong kostar 9600kr i serieanmälan och därefter 3551kr inklusive moms per tävlingshelg. Ett wildcard kostar 6200kr. Nu ställer STCC upp och skalar bort sin del av kakan helt och hållet, allt för att få till fler startande i mc-klassen. Dessutom hjälper arrangörerna till med lägre avgifter.

Ett paketpris erbjuds för 6664 kr inklusive moms för deltävlingarna på Falkenbergs Motorbana och Ring Knutstorp. Vill man enbart köra en av deltävlingarna gör man det för 3551kr inklusive moms. Antar man paketerbjudandet får man alltså 5736kr i rabatt och väljer man att köra en enskild deltävling får man 2649 kr i rabatt.

Så här går en Pro Superbike-helg till:

Fredag
Träning 20 min
Föraremöte
Kval 20 min
Race 1 15 min

Lördag
Warm up 10 min
Gridshow 40-60 min
Race 2 20 min

Inför Falkenbergs Motorbana erbjuder Team CaWalli körning under torsdagseftermiddagen (två pass) för 1000kr + moms. Kontakta Joakim Wiedesheim för mer info om testkörningen; cawalli.se

Förare som är intresserade av wildcarderbjudandet kontaktar Rachid Rachid för information och Anna Rosenfors för tillvägagångssätt av anmälan mm; stcc.se