Niclas Olsson tillbaka med Westlife Racing

Niclas Olsson är tillbaka i Porsche Carrera Cup Scandinavia efter att ha stått över tävlingarna på Mantorp Park. 20-åringen går från Bilteknik Motorsport till Westlife Racing inför Göteborg.– Jag körde i Westlife Racing förra året och det känns som att komma hem igen, säger Olsson.

Olsson gjorde sin racingdebut för Westlife Racing förra året i Porsche GT3 Cup Challenge och säkrade titeln överlägset med åtta raka segrar.
– Jag trivs bra i teamet och jag har mycket goda minnen från förra året, säger Olsson.

Hittills i årets Carrera Cup har Olsson plockat 45 poäng och ligger på 13:e plats i mästerskapet. I helgens tävlingar på Göteborg City Race Arena siktar han på att plocka igen förlorade poäng.

– Jag har kört på bananpiren förut och det är den absolut roligaste stadsbana jag kört på. Man får inte slappna av en sekund då sitter man i muren. Jag hoppas på en stabil helg och siktar på att köra hem bra med poäng, säger Olsson.