Rudholm vill pussa murarna

Robin Rudholm laddar inför STCC City Race och Carrera Cup med att lansera sin nya hemsida, www.r-3.se. Så här skriver Rudholm om planerna inför helgen: 

”Till helgen är det Göteborg City Race. En av säsongens stora höjdpunkter. Först och främst för att det blir mitt hemmarace, men även för att det är något speciellt med ett stadsrace. Kör man in i muren så går det för fort och gör man det inte så går det för långsamt. Att ”pussa” murarna är det snabbaste sättet. Vi kommer till Göteborg i mästerskapsledning och lite extra självförtroende från senaste dubbelsegern. Förra året var Göteborg en av mina bästa racehelger och fighten med Larsson var tight. Körning och bil fungerade kanske bättre på Göteborg än någon annanstans under hela 2010 och vi lyckades bli tvåa och etta.”