Mästaroverallen på auktion till förmån för Barncancerfonden

Richard Göranssons mästaroverall från 2010 auktioneras ut i samband med STCC-helgen på Falkenberg 1-2 juli. Pengarna från auktionen kommer oavkortat att skänkas till Barncancerfonden som WestCoast Racing sedan många år tillbaka valt att skänka pengar till. Dick Jönsson Wigroth hoppas att auktionen kan ge ett bra tillskott till Barncancerfonden.
– Vi har i flera år skänkt pengar till Barncancerfonden, bland annat istället för att skicka julkort. Det är viktigt för oss och nu ser vi en chans att ge ytterligare ett bidrag genom att auktionera ut Richards mästaroverall från förra året till förmån för Barncancerfonden.

Mästaroverallen kommer från Sabelt och teamets samarbetspartner LM Motorsport och är signerad av Richard Göransson. Han ser fram emot en intensiv budgivning under helgen.
– Mästerskapssegern ifjol betydde väldigt mycket för mig och hela teamet. Nu har vi en chans att göra den ännu mer betydelsefull.

Mästaroverallen bär på fina minnen från mig och att auktionera ut den till förmån för Barncancerfonden känns väldigt bra och gör min fjärde STCC-titel lite extra betydelsefull.

Så går auktionen till:
Auktionen kommer att göras i samarbete med LM Motorsport AB / Sabelt och kommer att pågå från onsdag 29 juni till och med lördag 2 juli på Falkenberg. Man SMS:ar sitt bud och sina kontaktuppgifter till telefonnummer 0708-795 350. Budgivningen startar på 5 000 kr och buden kommer att redovisas på följande ställen mellan onsdag och lördag:

LM Motorsports hemsida http://www-lm-motorsport.com
LM Motorsports facebooksida http://www.facebook.com/#!/pages/LM-Motorsport/300005000816
WestCoast Racings facebooksida http://www.facebook.com/westcoastracing
WestCoast Racings twitter http://twitter.com/#!/westcoastracing