Gridshow på Falkenbergs Motorbana

Gridshowen är nu avklarad och Pro Superbike-förarna laddar inför helgens andra heat som startar inom kort. Som vanligt visar publiken sin uppskattning för gridshowen genom att fylla upp bandepån till bredden!
Det är mycket folk på plats på Falkenbergs Motorbana. Även om regnet imorse säkerligen avskräckte många att åka till dagens tävlingar i Falkenberg så är både läktarna och naturläktarna relativt fullsatta.

Det är både varmt och kvavt i Falkenberg. Risken för regn är enligt vädersajterna relativt liten. Många förare hoppas på regn, då de kan placera sig högre upp i listorna. Men nu verkar vi alltså gå emot ännu ett race i torrt. Kvoten för antalet regnrace i Pro Superbike fylldes upp med råge redan ifjol.

Snart går STCC-bilarna i mål. Då är det dags för ylande radfyror, mullrande twinmotorer och en säregen ljudkuliss från en V4. Det är dags för Pro Superbike!

Text&bild: Rachid Rachid/Highsider.se