Bra helg för bröderna Brink

Tobias Brink gjorde en riktigt bra tävlingshelg där han från andra startposition i båda racen hade tuffa fajter med vinnande Thed Björk. I första heatet blev Tobias uppvaktad av före detta Formel 1-föraren Jan Magnussen men var snabbare på rätt parti av banan och kunde hålla undan. I andra var Tobias i ledning stora delar av racet men fick för andra gången ge sig för Björk.

– Helt underbart, jag visste vi skulle vara med och slåss den här helgen men så här bra hade jag inte väntat mig, sa Tobias efter målgång.

För Ted Brink blev det en tävling i raden med gott om säkra poäng i bagaget med hem. Utropstecknet för helgen var kvalet där han var snabbast före Tobias. Brink Motorsport var alltså etta och tvåa av 33 bilar. Då innern på rakan fortfarande var upptorkande var det inte fördelaktigt att starta först så Ted tappade direkt ner till en tredjeplats. Till slut blev det en fjärde- och en sjundeplats för Ted vilket gav tillräckligt med poäng för att behålla tredjeplatsen i mästerskapet. Tobias skuggar dock tätt en poäng bakom på en fjärdeplats.