Anders Brofalk är tillbaka i Camaro Cup!

 

Till Kanonloppet i Karlskoga tar han över Bring Racing-teamets #17. Bilen är anmäld till årets serie men har saknat förare.

– Det är en fantastisk satsning att få vara del av och en chans jag inte kan tacka nej till. Nu hoppas jag vi kan komma i gång med förberedelserna. Vi räknar med att börja testa redan nästa vecka, säger Anders Brofalk

Företaget HD Bil & Byggsmide står bakom satsningen. HD startade 1969 och är i dag etablerat både i norra och södra Stockholm. HD är ett företag med många verksamheter och är i dag ett av regionens mest kompletta serviceföretag, främst inom svets och smide, industrimontage, lastbils- och maskinservice.

Nu satsar företaget vidare och tillsammans med BDS APE Fordonskomponenter kommer man att tillhandahålla bil- och maskinreservdelar för verkstäder.

– Vi ser stora fördelar med att vara en del av Camaro Cup och STCC-helgerna. Det kommer att ge oss en bra marknadsplattform. Våra mekaniker kommer att vara en del av satsningen och vara delaktiga i teamet. Det skapar en vi-känsla i företaget och ger bra publicitet, säger Sune Danielsson, VD på HD Bil & byggsmide.

– Det känns bra att vi får ut vår andra bil på banan. Bilen har varit anmäld hela säsongen men tyvärr har olika omständigheter gjort att vi inte kommit till start. Det känns jättekul att kunna ge Brofalk den här möjligheten tillsammans med HD Bil & byggsmide, säger Becke Bring, teamchef i Brings Racing.