Ny live-timing för Smartphones

Med start redan till torsdagens STCC-test på Karlskoga Motorstadion lanserar STCC tillsammans med Motorsport & Events Timekeeping en smartphone-anpassad lösning för live-timing. Det innebär att live-timingen kommer att presenteras optimalt i de flesta moderna mobiltelefoner. STCC kommer också under helgen att beta-testa en kommande Android-app för lansering till de avslutande tävlingarna. 

– Vi arbetar också på en iPhone-app för en framtida lansering, säger Joakim Tärnström, informationsansvarig på STCC AB. Där har utvecklingen varit avhängig vår nya hemsida och därför har vi inte kunnat gå så snabbt fram som önskat – men det kommer!


Detta innebär att den tidigare länken för live-timing kommer att ändras till följande länk:

http://www.motorsport-events.se/racemonstcc1/

 

Torsdagens STCC-test startar 09.00. Följ testet via live-timingen.