Tvåhjulssatsning från McRF på Karlskoga

I samband med helgens STCC-tävlingar på Gelleråsen utanför Karlskoga är Moped- och Motorcykelbranschens Riksförbund på plats med en egen monter för att visa upp vad deras medlemsföretag har att erbjuda. 

– I montern visar vi flera kategorier motorcyklar – allt från den snabbaste sporthojen till smarta pendlarval för den som vill ta sig till jobbet både billigare och roligare, säger Per Johansson, VD för McRF. Det här är en utmärkt möjlighet för oss att visa på framtidsmöjligheterna för motorcyklismen.

I McRF:s monter finns möjlighet att bland mycket annat titta närmare på Piaggios MP3, en scooter med dubbla framhjul som får köras på bilkörkortet och som har massor av skön tvåhjulskänsla. Det finns också möjlighet att boka provkörningar genom monterpersonalen.

Det här bjuder McRF på:

Triumph, 2 fordon
BMW, 2 fordon.  1600-an och sporthojen 1000RR
Garage 24, 3 fordon. Moped och scootrar.
SPG, 4 fordon. Sporthoj, scooter och MP3 som får köras på B-kortet.
Yamaha, 1 fordon. Elmoped.
Suzuki, 2 fordon. Elmotorcyklar.
KTM, 1 125:a Duellsdocka + däck
SVEMO, 3 fordon.