Backlund och Bergman lågoddsare inför racet

Filip Backlund och Christoffer Bergman toppar resultatlistorna när morgonens warm up är färdigkörd. Toppduon var ensamma om att köra låga 1.05-tider.

Under lördagens tio minuter långa warm up får Pro Superbike-förarna chansen att känna på sina cyklar och göra några sista justeringar inför racet.

Det stora frågetecknet inför racet är hur stora risker Filip Backlund är beredd att ta. Han leder nu mästerskapet med 38 poäng före Andreas Mårtensson när det är 125 poäng kvar att köra om under den kvarvarande delen av säsongen.

Andreas Mårtensson har tänt till rejält och ser fokuserad ut inför eftermiddagens race. Var så säker, Anderstorpsonen kommer att göra allt i sin makt för att placera sig högst upp. Det är nu det gäller, han har inte råd att tappa fler poäng på Filip om han ska behålla en realistisk chans på titeln.

Resultat warm up

Text&bild: Rachid Rachid/Highsider.se