Camaro Cup och STCC går hand i hand

Camaro Cup fortsätter sitt framgångsrika samarbete med STCC 2012. Camaro Cup har utvecklats enormt de senaste åren, ihop med STCC. Klassen har idag ett startfält på över 30 bilar. Stjärnförare som Jan Magnussen och Ted Björk kämpar hårt mot nya stjärnskott som Alexander Graff, bröderna Brink, och Fredrik Ros med flera. 

– Med STCC, banägare och arrangörer har vi kunnat skapa en bra plattform för Camaro Cup. Därför känns det bra att vi är överens om fortsatt samarbete. STCC-paketet ser mycket lovande ut inför framtiden med klasser som Porsche Carrera Cup Scandinavia, Camaro Cup, Clio Cup och naturligtvis STCC, säger Anders Brofalk, ordförande i Camaro Cups förarförening.

Camaro Cup-teamen ser fram mot ett utmanande 2012 och flera av dem tittar på möjligheten att även driva Clio Cup-bilar för nästa generation förare.

– Vi ser verkligen fram mot 2012 och framför allt laddar vi för en spännande upplösning på Camaro Cup 2011, avslutar Anders Brofalk.