Jonsson laddad inför JTCC-avslutning

 

Erik Jonsson skaffade sig genom fina körningar med sin Seat Leon på Gelleråsen sist ett litet försprång till sina konkurrenter i JTCC-tabellen. Det är två racehelger kvar av serien i år och fortfarande många poäng kvar att köra om. Nu väntar nästa race på Ring Knutstorp i helgen 

–      Jag är laddad och jag vet att det kommer att bli tufft, säger Erik Jonsson. Jag har visat under säsongen vad jag kan prestera när det verkligen gäller och jag lovar att ge allt för att behålla ledningen i tabellen.

Eriks Seat Leon kommer till Knutstorp med full viktlåda , det innebär 60 extra kilo att släpa runt på.

–      Vi har testat och justerat chassit för att få till så bra balans som möjligt med tanke på den höga vikten, fortsätter Jonsson. Vi är beredda på utmaningen.