DMS förstärker inför STCC-satsning 2012

Danielsson Motorsport förstärker sin organisation inför nästa års satsning på STCC – målsättningen är att komma till start med två SEAT Leon. Benny Strand tillträder som Team Director för DMS racingverksamhet. Han kommer närmast från klädbranschen via MQ men har erfarenhet från insidan av motorsporten sedan tidigare.

– Jag har ett passionerat intresse för motorsport och jag vet hur branschen fungerar, säger Benny Strand. Men jag hoppas också kunna tillföra något nytt med mina erfarenheter som bakgrund. Danielsson Motorsport står inför en stor utmaning nästa år och nu ska vi bygga för framtiden.

–Bennys kompetens i att bygga företag och utveckla affärer kommer att bli en stor tillgång för oss, säger Alx Danielsson, ägare och förare av en av DMS Seat-bilar som körs i STCC i år.

Tidigare i veckan gick SEAT Sverige ut till stöd för STCC – samtidigt som står det klart att Danielsson Motorsport med största säkerhet blir enda team som kör SEAT-bilar i mästerskapet.

–Vi delar SEATs uppfattning om STCC och vi växlar nu upp i jakten på mästerskapet 2012, säger Benny Strand. Vi kommer att undersöka om vi kan hitta gemensam grund för oss att stå på i framtiden.