Rubens Barrichello och Felipe Massa kör STCC

I en artikel på tidningen Autosports hemsida berättar Rubens Barrichello att han nu leder mästerskapet i STCC – online! Tillsammans med brasilianska vänner som Felipe Massa, använder sig Barrichello av STCC The Game 2 för att hålla körskickligheten igång mellan F1-racen.

”Det är fantastiskt vad hård konkurrensen är,” säger Barrichello till Autosport. ”Jag sitter där med ratten och jag kan prata med mitt team och med Charlie Whiting…”

”Det är så professionellt. Man måste hålla koll på vindförhållanden, banans kondition,” fortsätter Barrichello. ”Man kommer till start, det regnar och man har slicks på utan kunna gå in i depån, så det gäller att vara precis.”

”Jag har kört fyra tävlingar och leder mästerskapet, det är kul.”

”Vi är 65 stycken som deltar i mästerskapet och där finns killar som har hållt på i tio år. Det går att se live på webben också. Det är verkligen blivit professionellt.”