Mantorp Park satsar personligt inför STCC Grande Finale.

 

– Mantorp Park har en ny resurs, Elle Andersson, som kommer ge en personlig vinkling om och inför STCC-finalen. Elle kommer att bearbeta sociala medier så som Facebook och hon har skapat en blogg där hon aktivt kommer att berätta vad som händer just nu. Elle Andersson är även frilansande fotograf och kommer att fotografera under hela STCC åt Mantorp Park, göra intervjuer med förare och ta pulsen på STCC, säger Fredrik Ström, eventansvarig på Mantorp Park. 

Bloggen Elle Andersson har skapat åt Mantorp Park ska spegla STCC Grande Finale 2011 utifrån hennes personliga vinkel. Elle har alltid älskat att fota motorsport som nu kommer att blandas med reportage och fakta.

– Vi var på Ring Knutstorp i fredags och fick upp pulsen rejält, säger Elle Andersson. Det var jättekul att få en känsla av tävlingen på plats.

Elle kommer att dela med sig av sin nyfikenhet i bloggen och förhoppningsvis kommer hon även att leverera spänning och en hel del bilder med action i inför finalernas final.

 

Här hittar du Elles blogg!

Och här hittar du Elle på Facebook!