Erik Berggren åker med Team RTech

Glädjande förändringar inför sista racet!
Team MINI kommer under säsongsfinalen att åka tillsammans med Team RTech lett av Thed Björk och Kaisa Edenvik.

 

-Thed har hjälpt mig mycket under min karriär, med goda råd, förarutveckling och dessutom viss utveckling av bil under detta året. Jag känner stort förtroende för honom och det ska givetvis bli kul att få visa upp sig med ett av Sveriges mest professionella racingteam, kommenterar Erik Berggren.

 

Finalen på Mantorp körs 23-24 september och Erik, som ligger en bit ner i resultatlistan kan därför ladda fullt ut.

-Jag kör inte om mästerskapet, det gör att jag inte behöver oroa mig för eventuella strategier. Jag kan bara gå in på banan och köra för fullt, förklarar Berggren.

 

Nu hoppas Berggren bara på att de slutgiltiga uppdateringarna på bilen ska fungera.

-Vi har tagit intryck av säsongens race och insett att bilen inte är snabb nog och heller inte kommer bli snabb nog. Vi har testat mest av alla under året och jag kan intyga att bilen känns nästintill perfekt varje gång jag ger mig ut på banan. Det har varit en lärorik säsong som gett mig många lärdomar. Jag är mer motiverad än någonsin att köra racingbil, hälsar Berggren inför finalen.