Biogas snabba på STCC-test

Johan Kristoffersson, Team Biogas.se, var snabbast på den första fria träningen för STCC. Hemmasonen Mattias Andersson var tvåa. I kampen om mästerskapet fokuserades blickarna mot de tre titelkandidaterna Fredrik Ekblom, Rickard Rydell och Tommy Rustad. Av dessa tre var Rydell snabbast, på en femteplats, 14 hundradels sekund före Ekblom som blev sjua. Tommy Rustad lyckades sämre, åtta tiondelar efter på en femtondeplats, men teamkompisen Robert Dahlgrens fart ger en indikation om att det går att köra snabbare. 

I slaget om förartiteln lyckades Team Biogas.se bäst med sina hjälpryttare. Teamets fyra förare var etta, trea och sexa. Rickard Rydells båda vapendragare, dansken Michel Nykjaer och Viktor Hallrup körde in på 18:e respektive 19:e plats.

Se resultat här!