Sexig avslutning för Brofalk

Den forne mästaren i Camaro Cup, Anders Brofalk, avrundade säsongen på Mantorp Park. Brofalk har vunnit Camaro Cup två gånger, men efter förra säsongen lade han hjälmen på hyllan, men hans nya arbetsgivare HD Bil & Byggsmide ville annorlunda… De fixade fram en bil åt Brofalk och tillsammans gjorde de comeback under hösten. I finalen började Brofalk med att ta sjätte tid i kvalet. I första racet låg han med och krigade om en topp-fem placering när han krokade ihop med en annan bil. För säkerhets skull gick han i depå för att kolla om bilen var skadad. Under tiden han var i depån blev det en krasch med flera bilar inblandade och säkerhetsbilen kom ut för att samla ihop fältet. Brofalks bil var oskadd så han anslöt till racet igen som 36:e och sista bil. Efter omstarten var det bara tre varv kvar, men Brofalk lyckades trots detta köra upp sig till 23:e plats i mål! I andra racet startade han på tionde plats och körde upp sig och blev sexa i mål. – Det var skönt med en paus från racingen, men nu känns det underbart att vara tillbaka igen. Nu kör jag för det är roligt och så här roligt har det inte varit på närmare tio år. Nu satsar vi för fullt på nästa säsong, sa en sprudlande glad Anders Brofalk.