Tuffa tester för Team Biogas-kandidater

Team Biogas.se är i full gång med utvärderingen av de fyra förare som slåss om en plats i teamet till 2012. Dick Sahlén, Ola Nilsson, Jocke Mangs och Jimmy Johansson har fått kämpa hårt under torsdagsförmiddagens fystester i Arvika.

– De har fått springa Coopers test på tre kilometer, vi har testat överkroppsstyrka, benstyrka och bålstabilitet bland annat, säger Johan Kristoffersson som leder deltagarna i de tuffa testerna.

– Det har sett mycket bra ut hittills. Det märks att de tar hand om sin fysik.

Under kvällen väntar fler utmaningar för deltagarna.

–  Vi kommer att utvärdera deras mediakunskaper på prov innan det är dags för en gemensam middag, fortsätter Kristoffersson. I morgon blir det allvar, då kommer vi att köra med två bilar på Mantorp Park.