Rallytalang till Camaro Cup

 

Rallytalangen Patrik Flodin till Camaro Cup Den stora rallytalangen Patrik Flodin är klar för Camaro Cup. Han blir en av förarna i HD Bil.se/Brings Racing teamet som storsatsar inför säsongen 2012.

– Det är fantastiskt roligt att vi kunnat knyta upp Patrik till vår racingsatsning. Jag och Patrik har hållit kontakten sedan han var gästförare i Camaro Cup för några år sedan. Han imponerade stort på mig då och jag är övertygad om att Patrik kommer vara med i den absoluta toppen av Camaro Cup 2012, säger Anders Brofalk tvåfaldig Camaro

Cup mästare och teamkoordinator.

Flodin vann rally-SM 2006 och de två senaste åren har han tagit silver i rally-VM.

– Jag är glad att jag får chansen att köra i Sveriges häftigaste enhetsklass. Detta kommer att ge mig värdefull träning i asfaltkörning, säger Flodin som kommer fortsätta att köra rally-VM parallellt med Camaro Cup. Mer information följer…