Team Biogas redo presentera förare

Beskedet som motorsportsverige har väntat på närmar sig. Team Biogas.se kommer inom kort att meddela sin föraruppställning i STCC 2012. Teamchefen Tommy Kristoffersson har haft en intensiv period bakom sig sedan finalen på Mantorp Park i slutet av september. Nu börjar bitarna att falla på plats.

– Vi räknar med att kunna presentera vår föraruppställning för nästa säsong till månadsskiftet. säger Kristoffersson. Vi går in i en spännande tid och det ser mycket positivt ut för vår del.

För Team Biogas.se har den plattform som STCC erbjuder varit avgörande för den fortsatta satsningen.

–STCC som mediaplattform med ett väldigt starkt TV-avtal med Canal+ och SVT, tillsammans med stora evenemang som Solvalla och Göteborg, har betytt oerhört mycket för oss och våra partners, det har gett oss fantastiska verktyg att jobba med för att paketera vår satsning 2012.

STCC:s ambitioner att hitta nya arenor, som den tävling som planeras att köras i Östersund, har också varit en viktig faktor.

– För Volkswagens återförsäljarnät är detväldigt intressant att STCC vill ta mästerskapet norrut, säger Tommy. Vi tror att STCC har valt helt rätt väg att gå.