Brink och Mekonomen fortsätter samarbete

Brink Motorsport och Mekonomen fortsätter i succéserien Camaro Cup år 2012. Alla parter i samarbetet är nöjda och tycker det är ett helrätt koncept med häftig racing på lika villkor till rimlig kostnad. 

– När vi gick in i Camaro Cup tillsammans med Mekonomen för två år sedan, innebar det ett lyft till en högre nivå på alla plan för teamet. Utvecklingen har varit fantastisk och i år har vi känt oss trygga i vår nya lite större kostym och haft väldigt roligt ute på banorna. Det är detta som givit oss framgångar och viljan att satsa ännu hårdare till nästa säsong, kommenterar Tommy Brink.

Bilarna är nu demonterade för att uppgraderas till 2012 års specifikation med nya växellådor och bakaxlar samtidigt som alla komponenter genomgår noggrann besiktning. Teamet har en del idéer på förändringar av bilarnas set-up till nästa år och vet var fokus ska läggas för att hitta mer fart så teamet kan vara med och slåss om segrarna kommande säsong. Per-Ola Andersson, marknadschef Mekonomen:

– Syftet med vårt samarbete med Brink Motorsport är att bygga en plattform för kundaktiviteter där butiker och deras verkstäder bjuds och detta har varit ett framgångsrikt koncept som stärkt relationer och förståelse för vårt varumärke. Hela teamet är helt igenom profilerat med vårt varumärke och detta genomsyrar hela upplägget. Medarbetare från butik och deras verkstadskunder känner stolthet och på så vis fortsätter relationsbyggandet sedan på hemmaplan med fortsatt utveckling av affärerna.

 

Följ förberedelserna på  http:// www.brinkmotorsport.se  <http://www.brinkmotorsport.se/>     samt läs mer om Camaro Cup på http:// www.camarocup.com  <http://www.camarocup.com/>  . För mer info kontakta Brink Motorsport genom info@brinkmotorsport.se eller på tel: Ted Brink, mobil: 0735044338 Tobias Brink, mobil: 0730504608