Längre race i Camaro Cup 2012!

Camaro Cup kan i dag presentera en av nyheterna i klassen inför nästa säsong – racen kommer att bli längre 2012! Tävlingsheaten som tidigare har varit 15 minuter förlängs nu till 20 minuter vilket kommer göra tävlingarna mer spännande och mer utmanande för förarna.

–  Det här är något vi jobbat fram tillsammans med STCC AB. Förutom att publiken får se mer av Camaro Cup, hoppas vi på ännu bättre racing i klassen 2012, säger Anders Brofalk ordförande i Camaro Cup.

Under 2012 kommer STCC att öka fokus på de fyra supportklasser som ingår i programpaketet för tävlingshelgerna. Det innebär att man nu kan erbjuda Camaro Cup mer tid på banan. STCC AB:s VD Bob Huzell förklarar beslutet:

– Camaro Cup har växt enormt under de senaste säsongerna, inte bara i kvantitet utan även i kvalitet och därför ger vi klassen mer utrymme, säger han. Vi tror också att det är ett beslut som kommer att uppskattas av publiken.