STCC-kalender oförändrad

Under tisdagen meddelades att fastighetsägaren av Mantorp Park lämnat in en konkursansökan avseende Mantorp Park Events AB. För STCC, som har två tävlingar inplanerade på banan under 2012, innebär det inga förändringar, enligt STCC AB:s VD Bob Huzell.

– Vår kalender ligger fast, säger Huzell. Vi kommer att genomföra våra tävlingar som planerat och vi har en god dialog med banägaren, Mantorp Park Motorbana, i frågan.

Fredrik Sjöqvist, VD för fastighetsägaren Mantorp Park Motorbana AB:

– Oavsett utgång av konkursansökan kommer säsongen att genomföras på liknande sätt som tidigare år. Om det sedan blir med ett annat driftsbolag, det får framtiden utvisa. Som banägare ser vi inga problem med att de tävlingar som är planerade ska kunna genomföras nästa år.

STCC:s två tävlingar på Mantorp Park kommer att köras den 4-5 maj och 6-7 juli.