Danska Camaro-förare klara för USA

Enligt den danska motorsportsajten Motorsporten.dk kommer det danska Fukamuni-teamet att skicka sina Camaro Cup-förare till USA för de två tävlingar som kommer att köras i Florida. Sedan tidigare har det varit klart att Jan Magnussen och Martin Hansen ska köra och nu meddelas att den danska Formel Ford-mästaren Dennis Lind kommer till start.

17 förare, nio från Sverige, tre från Danmark, tre från Finland och två från Norge, är i nuläget klara för äventyret i USA. Två tävlingar kommer att köras, den 12 februari på Sebring International Raceway och den 19 februari på Palm Beach International Raceway.

För de danska förarna innebär tävlingarna i USA en försmak inför premiären på DTC, Danish Thundersport Championship, den danska motsvarigheten till Camaro Cup i Sverige. DTC har premiär den 28-29 april på Jyllandsringen.