Mustasch + STCC = Fast and furious!

Den skandinaviska standardvagnsligan STCC gillar rock’n’roll. Mustasch gillar snabba bilar. Under 2012 kommer bandet och racingserien att göra en rad aktiviteter tillsammans. Nu närmast i form av bandets nya video med STCC-mästaren Rickard Rydell bakom ratten! 

– Hård, fartfylld rock har många beröringspunkter med starka motorer och doften av bränt gummi, säger Ralf Gyllenhammar, sångare i Mustasch. Både vi och en stor del av vår publik älskar bilar och följer vad som händer inom motorsport och det känns skitkul att samarbeta med STCC. Jag är övertygad om att detta blir en framgång och en kick för båda parter.

Exakt vad som kommer att hända under året kommer att avslöjas under våren. Men rivstarten sker i form av videon till gruppens nya singel ”The Challenger”.

Inspelningarna kommer att göras i Nordstans parkeringshus i Göteborg. Regissören Patric Ullaeus har ett helt våningsplan till sitt förfogande och STCC-mästaren Rikard Rydell har en viktig huvudroll i en av sina topptrimmade Chevor…

Mustasch nya album ”Sounds Like Hell, Looks Like Heaven” släpps den 1 februari och gruppen kommer att spela live under STCC-finalen på Solvalla i Stockholm den 21-22 september.

Klicka här för att lyssna på nya singeln ”Challenger”!

Klicka här för att besöka bandets officiella hemsida!

Mustasch på Facebook!