Högsta kreditbetyg för STCC AB

Soliditet AB, Nordens ledande företag inom kredit- och affärsinformation, ger STCC AB högsta betyg i kreditvärdighet, AAA.

– Det var ett mycket trevligt besked, säger Bob Huzell, VD för STCC AB. För oss är det viktigt att kunna visa i ord och handling att vi är en trygg partner och att vi har koll på hela vår affärskedja – nöjda kunder, bra leverantörer och duktig personal!

Kreditratingen baseras på officiell information med källor från bland annat Bolagsverket, Skatteverket, SCB, Kronofogdemyndigheten och Lantmäteriverket. All information analyseras sedan utifrån en mängd olika beslutsregler och presenteras i form av en rating där AAA är det bästa och C är det sämsta. Endast 2,7 procent av företagen i Sverige uppnår högsta kreditvärderingsnivå.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell och informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.