Joakim Forsell är klar för Clio Cup JTCC 2012

Joakim Forsell, 22-åringen från Täby som tog hem JTCC-titeln 2010 och förra året vann Abarth 500 Trophy, är nu redo att ta nästa kliv i karriären. Tillsammans med WRS Tekniksupport och Börje Wessman som ingenjör är det nu klart att Joakim Forsell ska utmana om Clio Cup JTCC-titeln 2012. 

– För mig är Clio Cup JTCC ett stort steg närmre min ambition att köra STCC i framtiden, säger Forsell. Bilen är en riktig racerbil och den kändes kanon att köra när jag testade den förra året.

För Joakim Forsell väntar också en fantastisk möjlighet att visa upp sig på hemmaplan när Clio Cup JTCC kör sin final tillsammans med STCC på Solvalla i Stockholm den 21-22 september.

– Det ska bli jättekul att få tävla inför en hemmapublik, säger Forsell.Det är också en fantastiskt bra möjlighet för oss att ge något riktigt stort tillbaka till våra sponsorer. Jag ser verkligen fram emot årets säsong i Clio Cup JTCC.

Clio Cup JTCC har premiär på Mantorp Park tillsammans med STCC, Camaro Cup, Carrera Cup och Pro Superbike den 4-5 maj i år.