Anchor, Legend and Champion

Camaro Cup besöker Florida, USA för att tävla på Sebring och Palm Beach. Memphis Racing mönstrar en högintressant föraruppställning: 

The Anchor: #04 Hampus Lindqvist.
Memphis enda ordinarie förare på plats agerar ankare i laget och med utvecklingen vi såg 2011 har vi här en aspirant på toppen!

The Legend:  #02 Jonny Gustavsson.
Camaro Cup legenden gör nu comeback i sin andra hemstat Florida. Jonny har varit ett färgstarkt inslag under lång tid i Camaro Cup men valde att ta ett sabbatsår 2011. Ska Jonny direkt vara på pallen igen?

The Champion: #16 Dennis Lind.
Världs- och europamästare i Formel Ford 2010 gör nu debut i Camaro Cup! Dennis är ansedd som Danmarks nästa stora stjärna och vi ser alla med spänning fram emot att se hur snabbt han når toppen i sin Memphis Camaro.

Redan den 11-12 februari är det dags för den första tävlingen på Sebring där Memphis förare konkurrerar med 15 andra Camaro Cup förare. Memphis Crew på plats har rapporterat, efter banbesiktning, att de inställningar som gjordes på bilarna innan avfärd ska passa perfekt.

Följ Memphis Racing på Facebook!