Valvoline sponsrar Chevrolet i STCC

Chevrolet Motorsport Sweden arbetar just nu på högvarv för att komma så väl förberedda som möjligt till att försvara titeln i årets upplaga av Scandinavian Touring Car Championship (STCC). Nu går Oljejätten Valvoline in som sponsor till teamet och stärker upp årets STCC satsningen. 

 

Per-Even Anseth (Försäljningsdirektör) Valvoline har en lång tradition inom motorsporten och alltid valt att satsa på framgångsrika team och förare för att vara budbärare av vårt anrika varumärke, rent sportligt så var beslutet att gå in som sponsor till Chevrolet teamet som vann STCC serien förra säsongen inget svårt val för oss och med teamets ena förare Rickard Rydell ser årets säsong mints sagt oerhört lovande ut. Utifrån det kommersiella perspektivet så står STCC även för en otroligt bra marknadsföringsplattform där vi kommer kunna kommunicera vårt varumärke i framför allt genom det omfattande TV-utbudet som STCC har men även möten med våra kunder från norr till söder på nya spännande arenor så som Solvalla och Östersund och naturligtvis på de traditionella banorna så som Mantorp Park och Ring Knutstorp mf”.

 

Nicklas Karlsson (teamchef): ”Vi välkomnar Valvoline till Chevrolet teamet och vår satsning på STCC 2012, vi ser verkligen framemot att arbeta med ett sådant framgångsrikt och spännande företag som Valvoline och är övertygad om att tillsammans kommer vi att skapa de rätta förutsättningarna för att göra detta samarbete framgångsrikt både på banan och ute bland Valvoline´s kunder”.

 

Källa: Pressrelease från Chevrolet Motorsport Sweden