Mattias Stålknapp utvald till Young Driver Programme

Mattias Stålknapp har blivit utvald som en av tre förare till Porsches Young Driver Programme i Carrera Cup Scandinavia.
– Det känns väldigt kul och hedrande att vara en av de tre som blir utvalda. En bra motiovationshöjare inför säsongen, säger Stålknapp.

20-åringen kommer att få ekonomisk assistans från Porsche Sverige och dessutom få coachning, hård fysisk träning och genomföra utbildningar på Porsches förarutbildningscentrum på Silverstone.
– Vi är mycket glada över att kunna avslöja Mattias som den första föraren till vårt program och vi ser fram emot att hjälpa honom i karriären, säger Bosse Janson, Sverige-chef för Porsche.

Efter en åttondeplats i fjolårets förarmästerskap och en fjärdeplats som bästa tävlingsresultat lägger Stålknappp ribban högt inför årets mästerskap.

– Ribban ligger betydligt högre än förra året, vi ska försöka vara med och slåss uppe i toppen är det tänkt. Och uppladdningen inför årets säsong blir ju perfekt med hela Young Driver Programmet, jag längtar, säger Stålknapp.