Forsman klar för Young Driver Programme

Philip Forsman är den tredje och sista föraren som har blivit uttagen till Porsches Young Driver Programme i Carrera Cup Scandinavia.
– Det känns självklart kul att få vara med i Young Driver Programme och den här hjälpen kommer lägligt inför säsongen, säger Forsman.

Forsman ingår i en grupp om tre förare med Oscar Palm och Mattias Stålknapp som med Young Driver Programme kommer att få ekonomisk assistans från Porsche Sverige samt coachning och utbildning på Porsches förarutbildningscentrum på Silverstone.
– Vi välkomnar Forsman till programmet och nu har vi våra tre förare klara. Det ska bli kul att följa dem under årets säsong och vi önskar dem ett stort lycka till, säger Bosse Janson, sverigechef för Porsche.

Forsman gjorde sin första kompletta Carrera Cup-säsong förra året där han slutade på en sjätteplats i mästerskapet totalt och avslutade säsongen lovande med en andraplats i finalen på Mantorp Park.
– Vi hade en massa strul förra säsongen, men vi fick till det i de två sista tävlingshelgerna och då kunde jag vara med i toppen. Mitt mål är att vinna i år, säger Forsman.