Hohenthal och Lind till Camaro Cup

#04 Hampus Lindqvist och #77 Michael Wärn får nu sällskap av formelbilsstjärnorna Sebastian Hohenthal, Mora och Dennis Lind, Danmark i Memphis Racing och Camaro Cup

Sebastian har haft en framgångsrik formelbilskarriär med bland annat mästerskapsseger i brittiska Formel Renault serien, som förste svensk och den andra nordbon efter Kimi Räikkönen.
”Fantastiskt att vara tillbaka på racerbanan! Jag har följt den fantastiska utvecklingen i Camaro Cup och det är onekligen ett av de absolut tuffaste mästerskapen just nu. Jag ser verkligen fram emot sommaren och jag är övertygad om att jag har de bästa förutsättningarna att lyckas tillsammans med Memphis Racing”, säger Sebastian Hohenthal

Dennis vann 2009 det danska mästerskapet i Formel Ford och 2010 vann han både Formel Ford´s inofficiella VM och FF Euro Cup!
”Driving one of the Memphis Camaros in Florida was a great experience. I found myself comfortable in the car right away and I´m quite happy with the results there as well. Having now the opportunity to chase the championship in Sweden is just great. I hope that we also will be able to give Uncle Jan a run for the championship in Denmark, says Dennis Lind

”Vi är mycket glada och stolta över att så meriterade förare har valt att ingå in vårt team 2012. Vad Dennis kan prestera fick vi ett kvitto på i Florida där han var den enda som på allvar kunde hota Farbror Jan Magnussen, han var dessutom fräck nog att ”ta” en Pole av Jan! Sebastians erfarenhet och snabbhet i formelbilar ska vi nu omsätta i en Camaro vilket vi tror kommer att fungera perfekt. Sebastian har alltid haft en förmåga att anpassa sig, vilket faktumet att han satt poles, snabbaste racevarv och segrar under sina debutår i respektive klass. Både Sebastian och Dennis är dessutom fantastiska personligheter som kommer att passa bra in i Memphis Racing, säger Richard Berggren, Memphis Racing.

Pressrelease: Memphis Racing