Tävla om en Chevrolet Captiva Mustasch Edition i sommar!

Fredagen den 13 april kan bli en riktig turdag – då spelar hårdrockgruppen Mustasch på Annexets scen i Stockholm. För att krydda en grym liveshow har bandet trollat fram en bil som kvällens publik får tävla om, en Chevrolet Captiva Mustasch Edition. Vinnaren får köra bilen under juli månad. Bilen kommer att ställas ut utanför annexet tillsammans med ett flertal STCC-bilar. Den som lämnar in den bästa motiveringen till varför han/hon/hen vill ha bilen i sommar får ta emot publikens hyllningar när en programledare från Bandit Rock och en representant från Mustasch presenterar vinnaren på scenen. 

Mustasch släppte sin nya singel ”The Challenger” för ett kort tag sedan och bland de medverkande märktes bland annat STCC-förarna Rickard Rydell, Chevrolet Motorsport Sweden, och Patrik Olsson, Team Biogas. Mustasch kommer också att spela live på Solvalla den 21-22 september i samband med att STCC kör sin stora final på Solvalla i Stockholm.

Köp biljett till Mustasch här!