Premiär för Kristoffersson på Monza

Årets första deltävling i Superstars körs i helgen på anrika Monza banan strax utanför Milano i Italien. På startlinjen i en sprillans ny Audi RS5:a hittar vi 23-årige Johan Kristoffersson från Arvika. I premiären kommer Kristoffersson att möta tufft motstånd av inte mindre än fyra förare med ett förflutet i Formel 1. Johnny Herbert, Mika Salo och Vitantonio Liuzzi gör Johans teamkamrat Gianni Morbidelli sällskap i den exklusiva skaran. Lägg därtill Christian Fittipaldi från Indycar så ser startfältet minst sagt imponerande ut. 

– Kanon med säsongsstart, serien ser otroligt spännande ut och verkar skapa ett enormt intresse inför premiären. Att få kliva in i en helt nybyggd Audi RS5:a kommer att kännas speciellt, säger Kristoffersson.

På plats i Italien finns också delar av KMS teamet som under den sista månaden dagligen kört 14 timmars pass för att komma till start.

– Vi är i början av ett stort projekt och måste vara ödmjuka inför premiären vad gäller våra chanser. Vi hoppas allt fungerar och att vi får många värdefulla varv, det är med den inställningen vi får ta oss an helgen, rapporterar Kristoffersson direkt från Italien.

Helgens tävlingar följer Du live på Viasat Motor, samt via webben på www.superstars.it <http://www.superstars.it/>  och live timing: http://superstars.perugiatiming.com/

Källa: Pressrelease