Yokohama i Gallerian 25-28 april

Däcktillverkaren Yokohama ställer ut i Gallerian den 25-28 april. Nu är det dags att byta till sommardäck och hos Yokohama i Gallerian kan du få tips och erbjudanden om både däck och verkstäder av Yokohamas kunniga personal som är på plats. 

Yokohama är även i år officiell däckleverantör till Scandinavian Touring Car Championship, STCC. Tillsammans med STCC och Wentzels Hobby, som har sin butik alldeles om hörnet på Regeringsgatan 25, har Yokohama ställt i ordning en Scalextrics-bilbana. Bilbanan föreställer den bana som STCC-finalen kommer att köras på den 21-22 september – STCC Stadium Race på Solvalla. Under veckan är alla välkomna att prova på och de tre snabbaste kommer att få köra final mot regerande STCC-mästaren Rickard Rydell på lördag den 28 september. Då kommer även det svensk racings nya stjärnskott, Johan Kristoffersson, att vara på plats för att ge publiken en match. Fina priser utlovas, bland anant VIP-biljetter för två till Solvalla-finalen och bilbana från Wentzels Hobby.

För dig som får mersmak på att köra bilbana kommer Wentzels Hobby att ha fina erbjudanden i butiken under veckan.

För den som hellre kör racing i datorn finns två racingsimulatorer uppställda. Snabbaste tiderna vinner biljetter till STCC-premiären på Mantorp Park den 4-5 maj.

Varmt välkomna till Gallerian önskar Yokohama, STCC och Wentzels Hobby

För mer om Yokohama, klicka här!

Bilbanor från Wentzels Hobby, klicka här!