Mangs kör Camaro-premiär

Med 30 bilar till start ser Camaro Cup premiären riktigt intressant ut. Många namnkunniga förare kommer att göra upp under två stentuffa race. Jocke Mangs kliver in som ersättare till rallytalangen Patrik Flodin som har fått förhinder. 

– Det kommer att bli mycket spännande att se vad en så erfaren och erkänt duktig förare kan tillföra till vårt team, säger Anders Brofalk och Sune Danielsson från HD Bil.

– Säsongsöppningen kan bli en höjdpunkt för både oss och Camaro Cup och jag ser verkligen fram mot att få tampas med alla andra igen, säger Anders.

– Det ska bli riktigt roligt att köra premiären av Camaro Cup. Startfältet ser intressant ut och visst kommer det att bli en rejäl match att ratta runt detta muskelpaket. Jag kommer att åka till Mantorp helt avslappnad med inställningen att enbart ha kul. Med endast 30 minuter test innan kvalet så dras självklart mina förväntningar ner rejält, men jag kommer att göra mitt bästa som alltid och det återstår att se hur högt upp i listorna jag hamnar, säger Jocke Mangs