Tele2 ny partner till Team Biogas

I helgen inledde Volkswagen Team Biogas årets STCC-säsong på bästa tänkbara sätt med en dubbelseger på Mantorp Park. I samband med premiären kunde teamet dessutom presentera ännu en stark samarbetspartner – teleoperatören Tele2.

Team Biogas startades 2009 av energiföretaget E.ON i samarbete med Volkswagen. Under de senaste åren har man tillhört STCC:s främsta och förra säsongen tog man hem teamguldet.

Nu har Team Biogas knutit till sig en ny partner. Det är teleoperatören Tele2 Sverige som redan lagom till STCC:s premiärhelg inledde ett samarbete med det framgångsrika teamet, som tävlar med biogas i tanken.

–         Vi är mycket glada över att Tele2 valt att bli vår partner. Vi samarbetar redan med starka varumärken som E.ON, Volkswagen, IF/Volkswagen Försäkring, Scania, Oscar Jacobsson och Europcar. Med Tele2 i ryggen skapar vi ett ännu starkare lag, säger teamchefenTommy Kristoffersson som är mycket nöjd efter lördagens premiärtävling på Mantorp Park:

–         Våra målsättningar är höga även om vi vet att det blir tufft. Vi kommer i alla fall att göra allt för att våra partners ska känna att de valt att samarbeta med rätt team! Och med tanke på att vi vann en dubbelseger i helgen så kunde starten inte ha varit bättre.