Tomas Engström och Honda på Rix FM-festivalen den 10 juni

På söndag, den 10 juni, är det dags för Rix FM Festival i Kungsträdgården i Stockholm. På plats bland artister som Loreen, Danny Saucedo, Dead by April och många andra finns även Tomas Engström  för att visa upp den Honda Civic som han kör i STCC. 

– Det här blir en spännande försmak till STCC-finalen på Solvalla den 21-22 september, säger Engström. Det ska bli väldigt roligt att få visa upp vår STCC-satsning för Stockholms-publiken.

Tomas Engström är på plats tillsammans med sina sponsorer Autopunkten och Honda City från klockan 11.00 då evenemangsområdet öppnar fram till att konserterna startar klockan 16.00. Inträdet är gratis!

 

För mer om festivalen, klicka här för att besöka Rix FM:s festivalsida på nätet!

För mer om STCC-finalen, klicka här!