Jättepublik såg Engström på Rix FM-festivalen

Det blev en riktig folkfest i Kungsträdgården när Rix FM drog in med sin festival som turnerar landet runt. På scenen hördes artister som Loreen, Danny Saucedo och Dead by April bland många andra. Nedanför scenen stod Tomas Engström med sin STCC-Honda och intresset var stort bland publiken.

– Det har varit ett enormt tryck och ett väldigt stort intresse från även den yngre publiken, säger Engström. Jättekul att vi fick tillfälle att visa upp vad STCC är och jag hoppas att många av de som var här hittar ut till finalen på Solvalla i september.

Engström och Honda Racing Sweden var på plats tillsammans med Honda City och Autopunkten för att visa upp årets STCC-satsning.

– Det är helt rätt av STCC att ta racingen till storstäderna, fortsätter Engström. Det intresse vi mötte här visar hur viktigt det är att vi kommer till publiken.

Närmast väntar nästa deltävling i STCC för Tomas Engström. Den 15-16 juni är det dags för Sturup Raceway.