Bra läge för Kristoffersson

Johan Kristoffersson gick in i helgens Superstars-tävlingar på Hungaroring som ledare av mästerskapet. I kvalet slutade han sjua. Tvåan i mästerskapet, förre F1-föraren Vitantonio Liuzzi, tog pole position och Thomas Biagi, trea startade i ledet framför Kristoffersson.

Liuzzi körde hem segern i det första heatet, Biagi blev tvåa. Johan Kristoffersson tog sig i mål på en femteplats och på vägen dit passade han på att sätta snabbaste varvtid i racet vilket gav honom en extrapoäng. Startpositionerna i det andra heatet avgörs dock av placeringen i det första. I Superstars används omvänd startordning för de åtta första i första heatet och Kristofferssons startar därmed trea. Därmed har han en god chans att försvara sin ledning i mästerskapet.

Just nu, inför det andra heatet är den preliminära ställningen denna mellan de tre i toppen:
1. Johan Kristoffersson 109
2. Vitantionio Liuzzi 103
3. Thomas Biagi 99

Följ andra heatet som startar 16.15 via live timing här: http://superstars.perugiatiming.com/