Alx Danielsson klar för STCC Airport Race och Camaro Cup!

Jämtlands  racinghopp Alx Danielsson, född och uppvuxen på Frösön, kommer till start i Camaro Cup när STCC Airport Race körs på Frösön den 10-11 augusti. För Alx är det en dröm som nu förverkligas.

–  Dagen jag aldrig trodde skulle komma är här! Ett race i Jämtland, och på Frösön därtill. Jag kommer tävla i Sveriges största startfält, Camaro Cup. Vi kommer skriva motorsporthistoria tillsammans på flygplatsen. Jag har brunnit för detta hela min karriär och promotat Jämtland på olika sätt, bland annat har jag alltid haft Jämtlandsflaggans färger på min hjälm och även Storsjöodjuret, säger Alx i en pressrelease.

Alx Danielsson får sällskap i Camaro Cup av en annan Östersundsförare, Freddie Magnusson.

–  Det är bara två förare från länet med och kör. Jag och Freddie Magnusson. Vi hoppas givetvis på stort lokalt stöd. Tävlingen till ära kommer jag tävla med Jämtlandsflaggan på taket på bilen och loggorna till lokala sponsorer som vill vara med mig under helgen på huven av bilen.

STCC Airport Race körs på Östersund-Åre Flygplats som stängs för flygtrafik under tävlingarna. Tävlingen hålls under fredag och lördag 10-11/7 och är den fjärde i årets mästerskap.