HD Bil.se/Brings Racing laddade inför Airport Race

STCC skall för första gången någonsin köra en racingtävling i Norrland, närmare bestämt på flygfältet på Frösön i Östersund. Camaro Cup är givetvis med vid detta historiska tillfälle och HD Bil.se/Brings Racing/JK Motorsport är laddade efter sommaruppehållet.

– Det känns ovant att åka norrut när man skall åka på race, men det skall bli kul att få köra på en helt ny bana. Det kan ju knappast kännas dåligt när vi leder mästerskapet, säger Anders Brofalk och han syftar naturligtvis på teamkamraten Jocke Mangs som leder Camaro Cup i halvtid.

Marcus Larsson är laddad även han efter uppehållet. Han gör sin bästa säsong någonsin i klassen och han ser fram emot att få köra på en helt ny bana.

– Det blir samma förhållanden för alla, vilket känns mycket spännande, säger Marcus som siktar på att klättra ytterligare i tabellen nu i slutet av säsongen.

Pressrelease: HD Bil /Brings Racing