Brink segrare i heat 2

Det blev danskt i topp även i det andra Camaro Cup-heatet på Ring Knutstorp. Unge Mikkel Mac kunde köra först över mållinjen efter att ledande Tobias Brink tilldömdes en körning genom depån som bestraffning för felaktig start men i efterhand lämnade Brink in en protest som hörsammades av domarna. Brink återfick den tid han ansågs ha förlorat på bestraffningen och återinstiftades som segrare. Det innebär att samtliga övriga förare flyttas ned en placering och Alexander Graff och Jocke Mangs slutade därmed på tredje respektive fjärde plats. 

Loppet inleddes med en dramatisk krasch som involverade tre förare, Ted Brink, Alx Danielsson och Jens Edman. Edman blev klämd mellan Brink och Danielsson, fronten hände i luften mellan de två andra bilarna och alla tre for ut i gruset. För Edmans del innebär det att hans chanser att ta hem titeln försämrades avsevärt.

Brink  leder nu tabellen med fyra poäng före Mangs med två veckor kvar till den stora finalen på Solvalla i Stockholm. Trea blev Alexander Graff som därmed tog sin andra pallplats för helgen. Graff har smugit sig upp som en outsider i kampen om titeln med Brink och Mangs. På Solvalla har han chansen att blanda sig i toppstriden på allvar för första gången den här säsongen.