STCC deltar på Sport & Pengar

Nyheten om att STCC och TTA slås samman efter ett års rivalitet kom så sent som för någon vecka sedan. Nu väljer man att också komma till konferensen Sport & Pengar för att berätta om sitt samarbete.

Patrik Blomquist, marknadschef från STCC kommer här att hålla presentationen”Utvecklingen av Scandinavian Touring Car Championship” där han kommer presentera det nya samarbetet, kommunikationsplattformen och intäktskällor. Så här säger Patrik om sitt deltagande i konferensen:

”STCC är i ett intressant skede och på Sport & Pengar presenterar vi vår nysatsning för 2013. Med våra nya arenor och racingklasser kommer vi kunna erbjuda våra samarbetspartners och fans något unikt och miljövänligt inom vår sport. Vi har sett stor efterfrågan på vårt nya samarbete och vi ser fram emot att berätta om detta vid Sport & Pengar den 29 november.”

Konferensens moderator, Magnus Roos, blickar fram mot årets konferens, ”Det är femte året i rad som vi arrangerar Sport & Pengar och varje år kan vi se hur sportindustrin förnyar sig. De kommersiella aktörerna måste vara lyhörda och anpassningsbara för att kunna erbjuda en bra produkt till sina samarbetspartners och fans. Att svensk banracing har förnyat sig är spännande och bidrar säkert till mer business.”

Sport & Pengar som är en två-dagars konferens kommer även att inkludera intressanta presentationer inom idrottsjuridik, TV-rättigheter, sponsring, undersökningar, nya medier och paneldebatter med idrottsförbund, sponsorer, kommuner, idrottsföreningar och arena aktörer.

Nytt för i år är att Sport & Pengar kommer att erbjuda sina deltagare att delta iworkshops för att aktivt finna nya kommersiella lösningar och samarbetsmöjligheter för sina projekt.

Sport & Pengar är riktade åt viktiga beslutsfattare i den nordiska sportindustrin och historiskt sätt deltar bl.a. förbund, föreningar, sponsorer, TV-bolag, rättighetshavare, konsulter, kommuner, eventbyråer, agenter, advokater, arena ägare, agenter, journalister, mediebolag och leverantörer.

Under dagen kommer flera nätverkspauser att äga rum där goda möjligheter för diskussion och debatt erbjuds.

Dagen avslutas med prisutdelning av priserna årets kommun, TV-bolag, sponsor och investor inom svensk idrott 2012. Juryn består av utvalda aktörer som i förväg har nominerat framstående personer, organisationer i branschen.

Årets konferens hålls den 29-30 november 2012 på Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget i Stockholm.

För att säkra din plats i konferensen, anmäl dig på: http://www.sportochpengar.se/anml

Pressrelease: Sport Business Nordic