STCC på Gran Turismo Expo 2012

I helgen ställer STCC ut på Gran Turismo Expo 2012 i Gamla Bilfabriken, Nacka Strand.

På lördag kan du träffa årets svenske mästare i banracing, Johan Kristoffersson. På plats är även hans vinnarbil från i år, den biogasdrivna Volkswagen Scirocco han körde till totalseger i årets STCC-mästerskap.

Du får även möjlighet att tävla i våra STCC-simulatorer. Slå Johan Kristofferssons tid och var med i utlottning om ett årskort till STCC 2013!

Vår partner Yokohama är med och visar upp sitt sortiment av däck – passa på att fråga om råd från deras kunniga personal – det går aldrig att ha tillräckligt bra vinterdäck!

Clio Cup JTCC blev en succé. Klassen hade premiär i år och publiken bjöds på underhållande racing. Nu har du chansen att titta närmre på Clio Cup-bilen. I Clio Cup får får unga talanger liksom erfarna rävar maximal racing för pengarna. Kanske blir du sugen själv – STCC är på plats för att berätta mer.

Det blir Sverige-premiär för ett nytt formelbilskoncept. STCC presenterar en Formel Renault 1.6 – får vi se den på banorna i Sverige? Intresset är stort och det lär inte bli mindre efter premiärvisningen.

Camaro Cup-veteranen Anders Brofalks bil från i år finns uppställd. En bra möjlighet att stifta bekantskap med ett riktigt muskelpaket.

 

Fredag 16/11 öppet för allmänheten 10-20
Lördag 17/11 öppet för allmänheten 10-18
Söndag 18/11 öppet för allmänheten 10-18

 

Hitta hit!

Plats: Gamla Bilfabriken i Nacka Strand

Saltsjöbanan från T-bana Slussen till Nacka C

Karta, Google Maps

 

Läs mer om Gran Turismo Expo 2012 här: http://www.granturismomagazine.se/expo/