Tack, Solweig!

Motorklubben Scandia meddelar idag att en av klubbens stora eldsjälar, Solweig ”Sollan” Behrendtz har gått bort.

Vi på STCC beklagar sorgen och våra tankar går till Solweigs familj.  Vi tackar också Solweig för hennes insatser och engagemang för svensk racing. Det är ett engagemang som genom åren också har kommit STCC tillgodo genom det fina samarbete vi har med MK Scandia. Tack, ”Sollan”!

–       Bob Huzell, VD för STCC AB

 

Från MK Scandia

Motorklubben Scandia, Mantorp Park och Racingsverige har idag den 26/11 stor sorg över att ha förlorat en av de största eldskälarna inom motorsportsverige. Solweig ”Sollan” Behrendtz. Våra tankar går i första hand till Sollans familj!

Sollan har under alla åren hon jobbat för Motorklubben Scandia, varit en av de absolut viktigaste medlemmarna vi haft! Tyvärr bromsade hälsan upp hennes stora engagemang inom motorsport och föreningslivet de senaste åren. Sollan var och kommer alltid att vara ett namn som inger respekt och beundran hos både funktionärer och förare runt om i racingsverige.

Vi i MK Scandia kommer alltid att minnas Sollan som den fina människa och goda vän hon var. Vi ska göra allt för att jobba vidare med samma engagemang och hjärta som Sollan alltid bidrog med.

Utan Sollan hade MK Scandia aldrig blivit den fina förening den är i dag!

Varma hälsningar från alla dina vänner på racingbanorna!

Solweig ”Sollan” Behrendtz 16 Februari  1944 – 26 November 2012