Ny presschef för Polestar

Polestar har en ny presschef från och med första december i form av Johan Meissner.

– Polestar har gjort en imponerande resa under de senaste åren och jag ser verkligen fram emot att jobba med dem, säger Meissner.

Meissner, 29 år, har tidigare jobbat som presschef för stallet Flash Engineering och senast för mästerskapet TTA – Elitserien i Racing.

– Vi har de fyra bästa förarna i Sverige och nu har vi den bästa presschefen. Johan är mycket kompetent och vi är glada att ha honom med oss, han kommer att passa perfekt i Polestar, säger Hans Bååth, marknadschef för Polestar.

För Meissner väntar ett intensivt arbete kring all media rörande Polestars verksamhet som främst kretsar kring racing och prestandaprodukter för Volvobilar.

– Polestar kombinerar mina största intressen, racing och bilar. Det ska bli oerhört kul att börja arbeta med dessa två områden, där bilsidan blir en ny del för mig att sätta tänderna i. Jag känner mig mycket motiverad inför min nya utmaning, säger Meissner.