Kör Formel Renault med Supercar Experience!

Supercar Experience är ett event- och upplevelseföretag med bas på Mantorp Park. Bilparken består till största delen av exklusiva märken som Ferrari, Maserati, Porsche, Lamborghini bland mycket annat. Nu satsar Supercar Experience även på den nya klassen Formel Renault 1.6 där intresserade förare kan hyra bilen för enstaka race. Ett perfekt sätt att få prova racing på hög nivå, inför stor publik och bjuda in sponsorer, men inte betala för en hel säsong på en gång. 

– Att synas på rätt plats inför rätt personer är oerhört viktigt men kostnaden för att köra en säsong i en hel serie är något som inte alla kan göra. Med vårt upplägg kan man köra enstaka race, bjuda in förhoppningsvis kommande sponsorer och på det sättet ha ett betydligt bättre utgångsläge säsongen efter, säger företagets grundare Niclas Ihreskog.

2012 var företagets första år och över 3000 kunder har besökt Mantorp Park för att få sig en oförglömlig körupplevelse. Nu tar man steget vidare och startar en sidoverksamhet med inriktning på racing och utbildning av förare.

– Vi har växt från att inte finnas till att vara en av de största aktörerna i Sverige när det gäller motorsport-events på nio månader. Nu tar vi nästa steg och erbjuder racing samt tester som inte varit möjligt tidigare, säger företagets grundare Niclas Ihreskog.

Utöver Formel Renault 1.6 så finns även samma upplägg för den som vill köra andra klasser. Teamet har i dagsläget även:

1 st Porsche 997 FIA GT4 spec
1 st Ferrari 430 Challenge
1 st Ginetta G20

– Priset är inte riktigt satt än men kommer hamna från cirka 35 000:- för en tävling i Formel Renault. I priset ingår även två tester för föraren på Mantorp Park för att bekanta sig med bilen, avslutar Niclas.

Intresserade kan kontakta Niclas Ihreskog på 070-7799636 eller
niclas@supercarexperience.se

 

Niclas Ihreskog driver Supercars Experience på Mantorp Park