Gabriel Blomberg klar för V8 Thunder Cars

Nu i dagarna blev det till slut Memphis Racing som fick Gabriel Blombergs underskrift på att köra en av Memphis Racings Chevrolet Camaros. Gabriel hade ett imponerande 2012 i Ginetta G20 Cup där han bärgade mästerskapet efter att ha vunnit 8 av 11 race!

– Vi är mycket glada över att Gabriel valde Memphis Racing! Han visade under 2012 att han är mogen för större uppgifter. Vi fastnade för hans egenskaper att kombinera snabbhet med lagom risktagande och körning med insidan. Det ska bli extremt spännande att se hans attack på toppen i V8 Thundercars, säger Richard Berggren Memphis Racing.

– Nu är det allvar! Mitt 2012 var fantastiskt med mästerskapsseger som kronan på verket i Ginetta. Jag är ödmjuk inför uppgiften att ta mig an det tuffaste mästerskapet i norra Europa men jag är inte med för att se och lära. Nu när jag har fått alla förutsättningar på förhand så det är bara att leverera, säger Gabriel Blomberg med fokus i blicken.

Pressrelease: Memphis Racing